Versenyképesség Növelése

2019. November 07.

Az AGRI-CORN Kft. 12.057.590 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el (támogatási intenzitás 50%) a „KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” pályázati kiíráson. Az élelmiszeripari eszközök beszerzésére irányuló projekt teljes összköltsége 24,11 millió forint. Az AGRI-CORN Kft. innovatív technológia adaptálását eredményező beruházás megvalósítására irányuló GINOP-2.1.8-17-2018-02887 számú és „Az AGRI-CORN Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című projektje 2019. október 25.-én sikeresen zárult.  A fejlesztés célja az AGRI-CORN Kft. termelési kapacitásának bővítése, versenyképességének, erőforrás-hatékonyságának növelése, technológiai felkészültségének javítása adaptív technológiai innováción keresztül. Ennek érdekében a projekt során beszerzésre és beüzemelésre került két korszerű élelmiszeripari berendezés: 1 db. Átfolyásmérő mérleg, ami új eljárás alkalmazását-, és 1 db. Extrudáló berendezés, ami egy új termék létrehozását teszi lehetővé a vállalkozás szintjén. A projekt eredményeként tehát egy új termék és egy új – feldolgozási sorba épített – eljárás jött létre, mely végső soron az Agri-Corn Kft. versenyképességét növeli.

ginop21817_2018_1x1.jpg
 
Ginop 126_2018.jpg

Komplex élelmiszeripari technológia fejlesztés az AGRI-CORN Kft-nél

2021. Március  16.

Az AGRI-CORN Kft. Monostorpályi székhelyén fejlesztést valósít meg az Irinyi Tervben kiemelt területként szereplő élelmiszeripari ágazatban. A beruházás a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg 304,791 millió Ft európai uniós támogatás segítségével.

A fejlesztés célja az AGRI-CORN Kft. termelési kapacitásának bővítése, versenyképességének, erőforrás-hatékonyságának növelése, technológiai felkészültségének javítása. A projekt elvárt hatása a vállalkozás gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának megerősödése, a munkahelyek megtartása.

A társaság élelmiszeripari kapacitásainak korszerűsítését és növelését eredményező, várhatóan 2021.12.31-ig megvalósuló projekt 39 munkahely megtartásához járul hozzá.

 

Termelési kapacitás és technológia fejlesztés projekt az AGRI-CORN Kft.-nél

2021. Március 26.

Az AGRI-CORN Kft. Monostorpályi székhelyén fejlesztést valósít meg az Irinyi Tervben kiemelt területként szereplő élelmiszeripari ágazatban. A beruházás a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg 339,795 millió Ft európai uniós támogatás segítségével.

A fejlesztés célja az AGRI-CORN Kft. termelési kapacitásának bővítése, versenyképességének, erőforrás-hatékonyságának növelése, technológiai felkészültségének javítása. A projekt elvárt hatása a vállalkozás gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának megerősödése, a munkahelyek megtartása.

Ennek érdekében a beruházás keretében gyártókapacitás bővítésre kerül sor, tanácsadási szolgáltatás keretén belül munkavállalói kiértékelési rendszer is kialakításra kerül.

A társaság élelmiszeripari kapacitásainak korszerűsítését és növelését eredményező, várhatóan 2021.12.31-ig megvalósuló projekt 42 munkahely megtartásához járul hozzá.

ginop127.png
 
ginop414.png

Napelemes Rendszer telepítése

2021 Március 26.

Napelemes Rendszer Telepítése az AGRI-CORN KFT telephelyén.

Az AGRI-CORN Kft. Monostorpályi telephelyén fejlesztést valósít meg. A program a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg 79,71 millió Ft támogatás segítségével.


Az AGRI-CORN KFT  gyártása során felhasznált elektromos áram szükségletét részben tudja fedezni jelen beruházással létrajövő 540KW teljesítményű fotovoltaikus rendszerrel.